…asta sunt toţi cei din clasa politică actuală. Atât cei din putere cât şi cei din opoziţie. Oameni fără pic de civilizaţie, fără pic de bun simţ, fără jenă de a se comporta ca niste animale chiar în parlamentul României.
Mă uitam la un clip facut de cei de la HotNews cu câteva dintre chestiile mai ciudate de ieri de la moţiune şi m-am crucit să-i vad pe aşa zişii reprezentanţi ai poporului urlând, huiduind, scandând diverse chestii către amărăşteanul de Boc.
Măi cretinilor, că nu îmi vine în cap acum un cuvânt mai urât, lumea v-a trimis acolo să-i reprezentaţi ca nişte oameni civilizaţi, ca nişte conducători de neam nu ca nişte borfaşi din Ferentari sau Rahova.


Eu nu vreau să fiu reprezentat de nişte urangutani subevoluaţi cu legitimaţie de parlamentar.
Vreau să fiu reprezentat de nişte oameni „normali”, cel puţin la fel de normali ca mine.
Cine naiba din ţara asta vrea să fie reprezentat de o maimuţă urlătoare?
Parlamenul României poate fi comparat cu un stadion încropit într-o duminică dupa-amiaza la izlazul comunal din satul Cucuieţii din Vale, fiecare urla în legea lui, fiecare înţelege ce vrea apoi se miră că nu au ştiut ce votează. Păi cum măsa să ştii ce votezi cănd nu asculţi ce se întâmpla pe langă tine pentru că urli încontinuu.
Mă întreb ce s-ar întampla daca oricare dintre noi s-ar duce la serviciu şi ar începe să se huiduiască şi să se spurce cu colegii săi.
Ce productivitate ai mai avea într-un asemenea loc de muncă? Aproape zero! Aşa cum au şi ei de altfel.

Pentru edificare postez si clipul cu pricina:

PS. E de neam prost să-ţi numeri banii în public.