Am fost foarte supărat că nu am reuşit să ajung la vot pentru a-mi exprima opţiunea însa acum când văd ce se întâmplă la bătaia asta pentru ciolan parcă îmi pare bine că nu am votat.

Până acum două săptămâni toţi erau inamici între ei şi se înjurau ca la uşa cortului iar acum sunt cei mai buni prieteni şi încearcă să facă alianţe. Mi se pare o mare flegmă drept în faţa poporului oricare dintre alianţele care se discută în aceste zile.

Cum să facă alianţă PSD cu PDL sau cu PNL când ele sunt la capete total opuse ale direcţiei politice. Cum să se alieze iarăşi PDL cu PNL cănd am văzut cum au mers împreună în ultimii 4 ani.

Măi politicienilor, voi sunteţi cretini? Pai eu daca aş fi votat cu oricare dintre aceste partide aş fi făcut-o pentru că nu îmi plăceau ceilalţi nu ca voi să vă aliaţi împreuna la ciolan. Pur şi simpu nu exista pic de verticalitate şi de coloana vertebrală în politica românească. Aş fi vrut să văd PDL-ul că se apucă să facă singur guvernul ca doar au câştigat alegerile dar ei preferă să îşi asigure majoritate în parlament şi un loc călduţ în următorii 4 ani.

Plus că mai apar tot felul de inepţii din aprtea unora care sunt cu un picior în groapă de genul lui Citronel Tăriceanu care insistă să rămână premier. Cum naiba să rămână premier unul care de abia a reusit să intre în parlament şi al cărui partid practic a fost pe ultimul loc, dintre cei ce au trecut pragul electoral exceptând UDMR.

Apropos de UDMR, probabil astea sunt cele mai perverse curve din politica românească şi dacă ar fi dupa mine i-aş scoate în afara legii. Practic ei nu au poziţie politică, nu au platformă, nu au decât prostia cu independenţa regiunilor populate preponderent cu maghiari şi prostimea de acolo îi votează pentru asta. Ei s-au dat întotdeauna după vânt indiferent cine a fost la guvernare au fost prinşi şi ei acolo ca doar un procent destul de mare din voturi.

Aşadar sunt bucuros că nu am votat şi probabil că nici nu o să mă mai agit să votez în viitor şi asta pentru că nu vreau să mai pun ştampila pentru nici o CURVĂ DE POLITICIAN.

Hai sictir!