Geme blogosfera de nou-lansatul site banipepost.com care se vrea a fi un fel de intermediar între cei care vor să-şi promoveze produsele sau serviciile şi bloggeri, care după cum se ştie încep să aibă din ce în ce mai multă credibilitate în rândul internauţilor (asta la nivel internaţional că la noi …).
Până aici totul bine si frumos, însă când citeşti condiţiile impuse de aşa-zişii intermediari îţi cam piere cheful sa faci „afaceri” cu ei.

Citez:
„Pentru a fi acceptat de BPP, blog-ul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditi: …
– Blogul trebuie sa contina un articol pozitiv despre serviciile BPP-ului. Articolul trebuie sa aiba un continut original de minim 50 de cuvinte.”
Cum să scriu un articol pozitiv despre serviciile BPP (ma duce cu gândul la altceva acronimul ăsta) înainte de a beneficia de ele?
Nu-i aşa ca sună cam cretin?
Ca să nu mai zic de următoarea condiţie pentru a ţi se accepta un post:
„Postarea BPP trebuie sa respecte toate conditiile impuse de client. ”
Clientul specifică foarte clar că vrea sa fie pupat în cur de bloggeri şi aceştia nu au voie să discute că doar vor primi bani pentru asta.
Până acum am citit peste 20 de posturi pe tema asta în care mai toţi bloggeraşii, mai mari sau mai mici, s-au îngrămădit la scris „articolul pozitiv” pentru a fi acceptaţi în elita selectă de pe centura blogosferei.
Nu tu coloană vertebrală, nu tu opinie pertinentă, nu tu păreri personale, nimic din toate acestea doar slugărnicie, pupincurism şi linguşeală pentru 10-20 de lei aruncaţi în scârbă.

PS. Hai, încolonarea toată blogosfera pentru că avem nişte „clienţi” de satisfăcut.