Intrând astăzi pe site-ul ProTV pentru a afla oarece informaţii noi m-a izbit la prima vedere un banner publicitar care cu siguranţă nu şi-ar fi avut rostul pe site-ul uneia dintre cele mai importante televiziuni din România.
Ataşez două screenshot-uri pentru a se vedea despre ce e vorba.
Protv - gandeste liber - culmea formelor de atins dinadinsProtv - gandeste liber - culmea formelor de atins dinadins tate goaleÎnaintând în investigaţie am ajuns pe site-ul Gandeste-liber.ro ce aparţine bineînţeles ProTV-ului şi care are drept subiect în momentul actual un concurs numit „Culmea Formelor” care de fapt este un fel de showroom pentru prostituate, cocălari şi piţipoance. Dacă au văzut că la alţii le merge bine afişând câteva poze cu gagici goale s-au gândit şi ei să facă la fel însă la scară mai mare.
Din statisticile trafic.ro acest site gandeste-liber.ro a ajuns în doar câteva zile la un trafic de peste 5.000 vizitatori zilnic şi cu zeci de mii de pagini vizualizate.
La urma urmei dă-o dracului de seriozitate şi de profesionalism, dacă ghiolboiul din spatele monitorului vrea gagici goale, ţâţe mari sau oarece pornache asta i se dă, că doar de pe urma lui mănâncă şi protevişii o pâine.
trafic gandeste liber culmea formelor de atins dinadins
Halal cultură.
Mâine poimâine îl vad pe tipul ala ce face emisiunea despre cărţi că începe să ne povestească din Sandra Brown ca doar asta aşteaptă publicul.
Încet încet se dă şi ProTV-ul după cei de la Antene care au înţeles imediat că asta cere publicul şi le-a dat exact aşa cum au dorit îndobitocindu-i la maxim.