Prin diverse împrejurări am reusit să urmăresc ceva jurnale de ştiri în seara asta şi am rămas stupefiat câte cretinătăţi pot debita cei de la televiziunile naţionale doar în goana după audienţă.
Cazul individului de la Iaşi care şi-a decapitat mama, i-a pus capul în geam şi apoi a dat de ştire întregului cartier ce tare e. L-au prezentat pe dobitoc cu blur pe faţă, l-au compătimit că are probleme cu capul etc etc. – Link aici.

Aceeaşi televiziune, alt caz. Un amărât care căra marfă cu tirul a avut ghinionul să agaţe cu tirul un boschetar şi nici măcar nu şi-a dat seama târându-l ceva distanţă până l-au avertizat trecătorii. Omul a dus marfă la un supermarket şi victima s-a adăpostit la umbră sub roțile tirului. – Link aici

Ce face cretina de reporteriţă! Îi bagă microfonul în gura şi începe tare la el „Cum s-a întâmplat? L-aţi văzut? De ce l-aţi călcat?”. Cameramanul cu nimic mai prejos îi bagă camera în faţă şi bineînţeles că omul apare pe postul naţional fara blur pe post de criminal.


Cu alte cuvinte ala care şi-a omorât mama ca într-un film horror beneficiză de protecţie şi anonimitate iar asta care muncea şi a avut necazul să accidenteze un om este dat în clar pe tv şi asaltat cu întrebări idioate.

Avea dreptate Basescu când i-a zis reporteriței ăleia ca întrebările trebuie să aibă cel putin o nuanță de inteligență. Toți nepregătiții, toate bâzdâgăniile și toate pițipoancele au ajuns reporterițe și se dau în stamba pe la tv.

Ahh, cireașa de pe tort o reprezintă sondajul despre care am auzit ieri precum că românii au cea mai mare încredere în presă (71% radio și 70% tv) și de abia 30-40% în poliție, armată, guvern și alte instituții ale statului.

Doamne ce nație suntem!