Acum ceva vreme, sincer sa fiu nu mai tin minte cat a trecut de atunci, probabil cam o luna, am facut o cerere pentru niste CD-uri cu distributia Linux Ubuntu. Cererea am facut-o foarte simplu prin completrea unui formular pe site-ul dedicat oferiri de CD-uri gratuite cu Linux Ubuntu.
Ubuntu CD gratis free sticker

Astazi a aparut pachetul cu „pinguini” si spre fericirea mea era intact, nu asa cum primesc altii plicurile prin Posta Romana sau chiar si pachetele prin aceeasi Posta Romana.


Comanda mi-a fost onorata in intregime chiar daca nu ma asateptam la asa ceva deoarece am comandat 10 bucati CD Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition, 3 bucati Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition (64-bit) si un CD Ubuntu 8.04 LTS Server Edition.
Ubuntu CD gratis free sticker
Asadar am disponibile pentru cei interesati 9 bucati Ubuntu Desktop Edition pe 32-bit si 2 buc Ubuntu Desktop Edition pe 64-bit.
Cum se vede si in poze arata bine in ambalajele originale si functioneaza ok (cel putin cel pe 64-bit pe care l-am probat ca LiveCD pe laptop-ul meu).

http://xtravagant.exif.ro/contact/
Pe langa astea am si niste autocolante Ubuntu cu care a va laudati ca sunteti linuxisti adevarati.
Vorba multa saracia omului, daca vreti ceva CD-uri din astea gratuite da-ti un semn de viata mai ales daca sunteti di Botosani sau din imprejurimile acestuia precum Suceava sau Iasi.
Pagina de Contact va ofera indicii cum sa dati de mine.