Exact asta se intampla pe renumitul forum al bloggerilor romani, Blogoree.
Dupa ce in decurs de 2-3 luni au schimbat n scripturi si n teme pentru agregatorul lor de bloguri incat nu mai stii cine sunt si ce vor, cei de la Blogoree mai nou fac publice adresele de mail ale userilor fara acordul acestora si mai ales denigrandu-i.


Chiar daca au facut atatea modificari scriptul pe care il au momentan nu este capabil nici macar sa puna o limita de timp intre voturi sau sa nu accepte inregistrarea clonelor.

Asadar pentru a demonstra acest lucru celor de pe Blogoree, mai ales asa zisului „unmicdrac” aka eugen paun care este mare administrator pe acolo, am votat toate stirile de pe prima pagina negativ, ba chiar mai mult mi-am facut o clona si am votat iarasi negativ astfel incat toate stirile de pe prima pagina, care oricum erau cu cate doua voturi, au ajuns pe zero.

Ceea ce am vrut sa demonstrez este ca marii administratori nu sunt in stare nici macar sa implementeze niste masuri minime de securitate iar respectivul mai bine s-ar duce la plimbat oile lui Jiji.

M-as fi asteptat la un mail oficial din partea Blogoree sa ma intrebe care este problema si sa afle adevaratele motive dar bineinteles ca nu s-a intamplat asa. S-au aruncat cu acuzatii „pe la spate”, asa cum le place lor, trebuind sa aflu di alte surse si dupa oarece timp ca unii ma discuta pe forumuri in lipsa mea.

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca si-au bagat picioarele in privacy si au facut publice adresele de mail cu care am inregistrat conturile ceea ce arata o nesimtire si o lipsa de profesionalism crasa.

Dragii mei lingai, nu va mai dati mari web-developeri, mari administratori sau bloggeri daca nu aveti nici macar cei 7 ani de acasa.

Deci mare grija cand va inscrieti pe Blogoree (tare bine se mai aseamana cu diaree) sa nu dati adresele de mail uzuale si sa va fereasca Dumnezeu sa puneti aceeasi parola ca si la mail.

Se pare ca Blogoree este noul Conquiztador in domeniul privacy si la bagat picioarele in useri. Daca nu stiti despre ce vorbesc cititi intamplarile lui Vis Urat: aici, aici, si aici