A ajuns o adevarata piatra de incercare sa te deplasezi cu masina prin Botosani zilele astea.
Drumuri pe care de obicei le-ai face in 5 minute acum iti iau peste o jumatate de ora, aglomeratie la fiecare intersectie, cretini care parcheaza pe unde apuca, pieton(t)i care traverseaza cand si pe unde ii taie capul si multe altele.


Pentru a ajuta la fluidizarea traficului bineinteles ca au iesit in strada si renumitii militieni aka capetele in ghips care isi dau si ei cu parerea la dirijat cate o intersectie. Ieri m-a distrat unul care statea in mijlocul intersectiei si citea mesajele de pe telefon iar unul cu o Nubira argintie era cat pe ce sa-l ia pe capota. A sarit caschetarul ca ars cand a vazut botul masini la juma de metru de el.

Pe langa asta s-a apucat primaria sa faca si lucrari de asfaltare care nu au ajuns decat in punctul in care au decopertat strada, au facut cratere dreptunghiulare ca sa-ti poti termina cat mai rapid jantele la masina ca sa nu mai zic de arcuri, telescoape sau bucse.
Dar ce ii intereseaza de lucrurile astea pe primarul Butterfly (aka Flutur) sau pe renumitul, de la Cronica, Contac, pentru ca ei au gipane si calca in gropi fara sa se simta iar atunci cand baga masina in service nu i doare inima sa scoata cate 15-20 de milioane ca doar banii se fac usor la ei.
De asemenea as vrea sa-l vad pe idiotul de arhitect ce a conceput instalarea unor tampenii de scuaruri pentru statiile de tramvai exact in intersectiile cele mai traficate din Botosani.
Astfel au redus calea de rulare de la 3 benzi la una singura strangulad tot traficul.
Mai dilimache ce ai avut asemenea idei, ia mai iesi si tu din casa si fa-ti o plimbare prin oras sa vezi cum se circula ca poate iti vine mintea la loc si lasi pe unii care chiar se pricep sa faca munca asta de arhitect urban.

Vin alegerile, hai la vot cu totii sa schimbam situatia in bine.
Problema este ca nu ai pe cine vota in acest sens pentru ca tot ei, astia care nu au facut decat tampenii in oras, candideaza si anul asta.
Asteptam generatia urmatoare de politicieni locali si poate o fi cu mai mult noroc.