Incep vanzarile de conturi pe Twitter. Andrew Baron creatorul podcast-ului Rocketboom isi vinde contul de pe Twitter care depaseste 1600 de „followers”. Vanzarea se face bineinteles prin licitatie pe eBay si deja a primit peste 30 de oferte cele mai mari depasind 1100$.

Andrew Baron Twitter account

Suntem pe locul 5 in lume la infractiuni online. Conform Internet Crime Report pentru anul 2007 publicat de catre FBI, Romania se regaseste pe locul 5 detinand 1,5% din infractiunile online din anul 2007. Suntem devansati doar de catre USA, UK, Nigeria si Canada.
internet crime report fbi 2007

Adobe si-a lansat propriul mediaplayer. Acesta este bazat pe platforma AIR si poate fi descarcat de pe site-ul Adobe. L-am instalat si eu insa nu a reusit sa ma impresioneze deloc. Mai incerc in seara asta poate imi scapa mie ceva.

Cel mai vizitat blogger japonez este o pisica. Hatch-chan este vedeta in blogosfera tarii soarelui rasare avand cca 50mii de vizitatori zilnic. Stapanul pisicii, fotograful Natsumi Fujiwara, doar uploadeaza fotografii cu felina in diverse ipostaze.
blog japonia pisica