E ora 6 dimineata si deja am vreo 3 ore de cand nu pot dormi.
Probabil de la pastilele de raceala cu care traiesc de o saptamana si ceva.
Parca a nebunit gripa asta si nu mai vrea sa plece de la mine.
Asa ca mi-am adus aminte de unele intamplari de saptamana asta.
Cam in fiecare zi din saptamana am avut oaresce treburi de serviciu la Suceava si am fost nevoit sa merg zilnic in cetatea de scaun a Moldovei.
Pentru cine nu stie deja, in curand se va deschide un hipermarket Carrefour in Suceava ceea ce e foarte bine pentru economia din zona insa efectele secundare sunt de groaza.


Carrefour Suceava este amplasat imediat inainte de Bazarul Suceava pe sensul de mers dinspre Burdujeni spre Suceava, cu alte cuvinte exact peste drum de fabrica de celuloza Suceava si se lauda cu peste 50.000mp spatii comerciale.

Dat fiind faptul ca terenul pe care se construieste Carrefour Suceava nu avea intrare directa din ambele sensuri de mers ale strazii principale s-a trecut la crearea unei intersectii semaforizate special pentru clientii Carrefour Suceava.

Dar toate astea bineinteles ca au dus la paralizarea intregului trafic din zona astfel incat am reusit sa fac 20-25 de minute intre Botosani si Suceava iar de la intrarea in Suceava pana in centrul orasului mai bine de 40 de minute si asta in fiecare zi din aceasta saptamana.
Dupa cum am putut observa Carrefour Suceava a inceput lansarea in nordul extrem al Moldovei cu multe injuraturi din partea soferilor. Inclusiv a mea.:)
Ca sa nu mai spun de militienii care se invarteau pe acolo insa numai dirijarea circulatiei nu o faceau.
Sper sa-si spele pacatele dupa deschidere.