Dupa cum bine stiti, cei care sunteti cititori cat de cat fideli ai acestui blog, mai scriu din cand in cand in limita timpului disponibil cate un tutorial sau oarece tips and tricks despre chestii de IT in general pentru ca asta e domeniul meu.
Ei bine uite ca sunt unii care li s-au parut atat de interesante tutorialele mele incat s-au gandit sa le puna si la ei pe blog ca doar nu ii doare mana sa dea un copy&paste.

Sa gandesti si sa creezi ceva e un pic mai dificil si necesita un gram de materie cenusie in plus.


De exemplu meseriasul(ii) de pe argento.ro au cosiderat de buna cuviinta sa imi copieze integral tutorialul cu multi messenger pe blog la ei. Nu ma intereseaza ca au pus un link catre sursa pentru ca nu umblu dupa page rank si alte minunatii.
Furt yahoo multi messenger tutorial
Ma deranjeaza ca au copiat tot articolul, ma deranjeaza ca nu au dat un mail in prealabil (adica inainte daca nu intelegeti „meseriasilor”) si de asemenea ma deranjeaza ca au pus si link-urile catre fisierele .reg hostate pe serverul meu.
Acum in timp ce scriu postul asta mi-a trecut prin cap sa caut pe net daca mai sunt copii ale postului meu cu yahoo multi messenger si se pare ca mai sunt unii care au copiat, au link-at fisierele direct de pe serverul meu si au uitat sa treaca macar sursa.
Hotii numarul doi sunt cei de la CevaUtil Blog
Furt yahoo multi messenger tutorial 2
Baietii platiti cumva si voi la banda mea de net sau la hosting si nu stiu eu?

Si ca sa fie treaba oabla baietii de la argento.ro s-au mai inspirat si dintr-un alt post si anume Publicitate Gmail in Rusia insa acolo dat fiind faptul ca se trateaza de un clip de pe youtube nu a mai avut rost sa mentioneze unde a dat de clipul ala.
Deci, ca raspuns oficial baietilor de pe argento.ro, cevautil.blogspot.com si restul care mai apareti cu idei de astea, sa stiti ca nu sunt de acord sa preluati materialele mele fara sa ma intrebati chiar daca citati sursa.
Puneti mintea la contributie si scrieti singuri tutoriale si alte chestii pentru ca din furat nu se ajunge departe.
Later edit: Daca tot m-am apucat de cautat hoti uite ca am mai gasit pe unii (Bloginvest) care au copiat articolul despre intocmirea unei facturi fiscale si de asemenea au uitat sa precizeze sursa si deasemenea imi fura banda avand fisierele link-at pe server la mine.
Furt cum se intocmeste o factura

Later edit: Cei de pe argento.ro si-au cerut scuzele de rigoare si intr-un final au scos articolul de pe site-ul lor asa ca ii taiem de pe lista.

Pana acum pe lista HOTILOR blogosferei se inscriu:
argento.ro
– cevautil.blogspot.com
– bloginvest.ro

Lista ramane deschisa propunerilor voastre si rezultatelor cautarilor mele pe care inca le continui.