Chiar daca sunt obosit, dupa ce am citit oaresce articole in Google Reader, am decis ca ar fi cazul sa mai scriu un mic articol pe ziua de astazi.
Cu dedicate pentru amicul zoso care este atat de jalnic si penibil incat probabil nici nu ar merita sa il bag in seama insa unor asemenea persoane pana nu le dai o palma bine plasata nu isi vad de treaba.
Dupa circa doua saptamani in care am facut rana intre fese de cat de bine si-a facut treaba amicul nostru am zis ca ar fi cazul sa-i explic de ce este el o nulitate si eu prefer sa nu stau de vorba cu el chiar daca insista la spatele meu.

Esti o mare nulitate pentru ca nu esti in stare sa scrii un articol de mai mult de 2-3 fraze si alea fara a duce o idee pana la capat.
Esti o mare nulitate pentru ca nu ai continut valoros pe blogul tau, doar niste barfe si alte can-can-uri de astea in care arunci cu rahat in stanga si in dreapta. Fiecare arunca exact cu ce are pe langa el.
Posturi de genul „am mai primit un mail”, „s-a lansat site-ul ala si e de rahat” (probabil pentru ca nu a venit sa cumpere publicitate la tine), „ala a facut nu stiu ce prostie” si alte subiecte de astea OTV-iste nu se pot numi continut.
Tu esti ala care a promovat prostitutia in blogging-ul romanesc prin posturi platite, texte bine plasate in posturi prin care indemni lumea sa intre pe un oarecare site sau sa cumpere oarece produs. Exemplu clar Geofad si multe altele.
Asta e numeste PROSTITUTIE si PUPINCURISM.
Dovada clara ca nu ai coloana vertebrala si esti mana aluia care ti-a dat 100 de euro pentru un banner si un post acolo pe undeva pe blog. Sluga celor cu ceva bani in buzunar.
Patetic.

Replici de genul „Marsh!!”, „Esti prost..” etc nici macar nu are rost sa le mai aduc in discutie pentru ca sunt de nivelul celor care duc oile la pascut sau probabil nici macar.

Nu ai scris nici macar un tutorial, sa arati ca stii si tu ceva si vrei sa dai comunitatii oarece informatie, fa si tu un tutorial „Cum sa te inchei la sireturi”. Sau nici marcar asta nu stii?

Asadar, dupa cum ti-am mai spus si in unul dintre ultimele posturi de pe blog de la tine nu meriti sa te bag in seama pentru ca esti o nulitate si sincer sa fiu nici daca as vrea sa ma cobor la nivelul tau nu as reusi.

Asta este unicul meu raspuns pentru tine si sper sa-l intelegi cat de cat.