De mai multi ani sunt abonat la newsletter-ul celor de la revista Capital si din cand in cand imi mai fac timp sa citesc unele articole pe care le consider interesante.
Astazi primesc newsletter-ul cu un subiect gandit exact sa atraga cititorii „Stickul de memorie cu cea mai mare capacitate din lume”.
Wow zic, ia sa vad la cat au mai ajuns meseriasii din industria de profil cu inghesuitul datelor intr-un banal stick. Deschid mail-ul, click pe link si cand colo ce sa vezi „Noul Memory Stick PRO Duo de la Sony are o capacitate de 16 GB”.
Hai nu ma inebuni, cel mai mare stick din lume zisesi?

Ia uite aici ce zicea Gadgets Journal acum vreo 3 luni adica pe 19.10.2007, stick-ul lansat la ora respectiva de catre cei de la EDGE Tech Corp are o capacitate de 32Giga, adica dublu fata de „Stickul de memorie cu cea mai mare capacitate din lume”.


Stiu ca Sony sponsorizeaza bine revista Capital insa nu se cade ca niste embleme in presa de business din Romania sa se injoseasca pana acolo incat sa scrie articole atat de evident partinitoare.
Imi aduc aminte acum ceva timp cand in fiecare editie a revistei erau ridicati in slavi cei de la Microsoft si produsele lor cu aceeasi „impartialitate” pupincurista.
Pacat, pentru ca aveam o impresie mai buna despre Capital.

Uite cum arata stick-ul de 32 Giga:

gadget-diskgo-usb-20-flash-drive.jpg

Poate fi achizitionat de aici contra sumei de 409.95 dolari.