Povestea de seara, pentru cei care nu au prins vremurile dinainte de `89 in postura de kinder, era o emisiune de jumatate de ora destinata copiilor, un fel de teatru de papusi, ce se transmitea la televiziunea moldoveneasca in fiecare seara de la 7,30 la 8,00.

Cei care aveau antene mai „bengoase” si reuseau sa prinda tv moldova erau ca niste idoli in cartier si cu totii le eram prieteni pentru ca ne lasau sa vedem povestea de seara. Ehh, vremuri de demult apuse.

Acum povestea mea de seara se transmite on line si nu mai este in limba moldoveneasca, insa nici in romana nu este, ci in italiana.

In fiecare seara timp de o ora intreaga, de la 8,00 la 9,00, Radio M2O transmite emisiunea Real Trust – Una storia vera a tempo di musica con Roberto Molinaro.

De multi ani sunt un fan impatimit al radioului on line M2O iar de la aceste povesti de seara am aflat multe informatii utile.

E un program usor de ascultat, o prezentare cat mai succinta si facila de retinut, pe ritmuri moderne de techno & rave.

In seara asta Istoria relansarii economice a Italiei dupa cel de-al doilea razboi mondial mai precis influenta celor doua modele de scootere reprezentative pentru societatea italiana postbelica – Vespa si Lambretta.

Daca ai chef sa asculti uite aici adresa: Asculta M2O Live

Foto Vespa:

Vespa

Foto Lambretta:

Lambretta

Roberto Molinaro :

Roberto Molinaro