Incep vanzarile de conturi pe Twitter. Andrew Baron creatorul podcast-ului Rocketboom isi vinde contul de pe Twitter care depaseste 1600 de “followers”. Vanzarea se face bineinteles prin licitatie pe eBay si deja a primit peste 30 de oferte cele mai mari depasind 1100$.

Andrew Baron Twitter account

Suntem pe locul 5 in lume la infractiuni online. Conform Internet Crime Report pentru anul 2007 publicat de catre FBI, Romania se regaseste pe locul 5 detinand 1,5% din infractiunile online din anul 2007. Suntem devansati doar de catre USA, UK, Nigeria si Canada.
internet crime report fbi 2007

Adobe si-a lansat propriul mediaplayer. Acesta este bazat pe platforma AIR si poate fi descarcat de pe site-ul Adobe. L-am instalat si eu insa nu a reusit sa ma impresioneze deloc. Mai incerc in seara asta poate imi scapa mie ceva.

Cel mai vizitat blogger japonez este o pisica. Hatch-chan este vedeta in blogosfera tarii soarelui rasare avand cca 50mii de vizitatori zilnic. Stapanul pisicii, fotograful Natsumi Fujiwara, doar uploadeaza fotografii cu felina in diverse ipostaze.
blog japonia pisica

Tags: , , ,

Pe aceeasi tema: